Over mij

Momenteel werk ik één jaar in de IT-branche waarin ik voornamelijk helpdesk/floorwalker werk heb uitgevoerd, wat ik met veel plezier doe. Na mijn opleiding aan het ROC Kop van Noord-Holland ben ik vrijwel direct aan het werk gegaan. Ik ben sinds januari 2018 ook zelfstandig ondernemer waar mijn werkgebied ook in de ICT is gericht. Als zelfstandige ben ik voornamelijk bezig met het bouwen en beheren van websites en doe ik ook ICT dienstverlening aan bedrijven. Gedurende deze werkperiode heb ik met veel plezier gebruikers op verschillende niveaus geholpen.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven: ben ik een rustig maar gedreven man met oog voor detail die niet makkelijk van de kaart af is te brengen en uiteraard erg collegiaal is. Mijn sterke competenties kunnen worden omschreven als zelfstandig, oplossing’s gericht en betrouwbaar. Dit uit zich op het werk in projectmatig werken en in systeem-/servicedesk beheer.

Als doel heb ik mezelf gesteld om het komende jaar meer te gaan certificeren in verschillende vlaken, zoals Microsoft server en ITIL. Ook wil ik mij meer gaan verdiepen in Web development.